PKY-LAATU yrityksenä

PKY-LAATU

Yrittäjäkolmikko vas. Harri Pääkkönen, Pasi Korhonen ja Marko Leinonen

Tietoa meistä

PKY-LAATU tuottaa pääasiassa PK-sektorin yrityksille liiketoimintaa tukevia ohjelmistoja sekä liikkeenjohdon koulutus- ja konsultointipalveluita. Haluamme auttaa yrityksiä liiketoimintaa kehittävien ratkaisujen löytämisessä. Kokemuksesta tiedämme, etteivät nämä asiat synny itsestään. Tarvitaan jatkuvaa parantamista, kehittynyttä teknologiaa ja yhdessä tekemistä onnistumisien saavuttamiseksi. Tätä on PKY-LAATU.

Tarinamme

PKY-LAATU otti ensiaskeleensa 1990 -luvun alkupuolella, kun suuryhtiöt alkoivat vaatia alihankintaverkostoiltaan laatu- ja ympäristöjärjestelmiä. Yrityksemme aloitti käytännönläheisen laatu- ja ympäristöjärjestelmän kouluttamisen metsäteollisuuden alihankintayrityksiin. Aluksi laatu- ja ympäristöjärjestelmät laadittiin asiakkaillemme paperikansioihin ja henkilöstöä perehdytettiin koulutuksin. Tämän jälkeen siirryttiin käyttämään tietokoneiden levykkeitä, ”lerppuja” ja ”korppuja”, kuten monet meistä sen ajan muistavat. Tällä tavalla mentiin eteenpäin, kunnes 2000-luvun alussa käyttöön otettiin ensimmäinen internetissä selainpohjaisesti toimiva PKY-LAATU -ohjelmisto.

Samoihin aikoihin kuin PKY-LAATU perustettiin, sai alkunsa myös QTeam-verkosto. Kuljetus- ja koneyritysten verkoston tarkoituksena on alusta pitäen ollut, kuten tänäkin päivänä, kehittää pienyritysten kilpailukykyä ja tuotekehitystä keskitetyn koulutustuotannon, yhteishankinnan sekä palveluiden myynnin ja markkinoinnin avulla. Katso lisää www.QTeam.fi

Kansainvälisten ja toimialariippumattomien standardien ollessa kyseessä alkoi PKY-LAATU -toimintajärjestelmillä olla kysyntää lähes kaikilta toimialoilta jo 2000-luvun alusta alkaen. Kysynnän kasvaessa ja standardien päivittyessä on sekä ohjelmisto-, koulutus- että auditointipalveluita kehitetty ja uudistettu pitkin matkaa.

Uudet Tuulet

2014 yrityksen pitkäaikaiset työntekijät Pasi Korhonen, Marko Leinonen ja Harri Pääkkönen ostivat ensin QTeam-liiketoiminnan ja 2016 myös PKY-LAATU liiketoiminnan. Marko Leinonen on taustaltaan vahva IT-osaaja ja hän on ollut mukana rakentamassa PKY-LAATU -ohjelmistoja 2000- luvun alusta asti. Toimitusjohtaja Pasi Korhonen ”astui laivaan” vuonna 2006 ja Vuonna 2011 Harri Pääkkönen aloitti työn yrityksemme logistiikkapuolella. Jatkuvan parantamisen ja uudistamisen tiellä on kuljettu eteenpäin.

Nykyisin laatu, ympäristö sekä työterveys ja turvallisuus integroidaan yritysten johtamisjärjestelmään. Silloin puhutaan toimintajärjestelmästä. Haluamme auttaa yrityksiä toimintajärjestelmän rakentamisessa helppokäyttöisillä ohjelmistoratkaisuilla ja käytännönläheisillä koulutuspalveluilla. Tänä päivänä käytössä on eSalkku, joka laadunhallintadokumentoinnin ohella on joustava moneen muuhunkin tarkoitukseen. Myynti sekä koulutusten ja auditointien tuottaminen tehdään suurelta osin yhdessä ammattitaitoisen asiantuntijaverkostomme kanssa.

Image
Image

Kuinka voimme auttaa?

Jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella asiantuntijallemme.

Voitte myös olla yhteydessä suoraan myyntiin.

janne simola pky laatu

Janne Simola
Myynti ja markkinointi
044 988 4569
janne.simola@pkylaatu.fi

PKY-LAATU
Kidekuja 2
88610 VUOKATTI

020 729 0600
toimisto@pkylaatu.fi
Y-tunnus: 1941371-0

suomen yrittajat logo

Image
Image
Image

TILAA LAATU -BLOGI