Miksi valita PKY-LAATU?

4 syytä valita PKY-LAATU

  • Kokemus
  • Osaaminen
  • Helppous
  • Edullisuus
Image

1. Kokemus laatujärjestelmien rakentamisesta

PKY-LAATU on ollut mukana rakentamassa yritysten laatujärjestelmiä jo 90- luvulta saakka. Yhdessä kouluttaja kumppanien kanssa on vuosien aikana kehittynyt vahva ja monipuolinen kokemus erilaisten yrityksien haasteista laadunhallinnan ja laatujärjestelmän rakentamisen osalta. Voimme auttaa Teitä rakentamaan laatujärjestelmän yrityksellenne sopivaksi ja toimivaksi työkaluksi tehokkaasti.

2. Monialainen osaaminen

PKY-LAATU pitää sisällään monenlaista osaamista. Laadunhallinta, laatujärjestelmät, liiketoiminnan kehittäminen, koulutus, standardit, auditointi jne. Tärkeää osaamista on kuitenkin kyky asettua asiakkaan tilanteeseen, rakentaa yhteistyötä asiakaslähtöisesti ja puhua asiakkaan kanssa samaa kieltä. Tämä pääoma ei ole syntynyt hetkessä vaan sen takana on pitkäaikainen kokemus työskentelystä erilaisten yritysten ja ihmisten kanssa.

Image
Image

3. Ohjelmisto on helppo ja nopea ottaa käyttöön

Laatujärjestelmän rakentaminen ja ylläpito voi olla oikeasti vaivatonta ja nopeaa. Juuri näistä lähtökohdista olemme kehittäneet PKY-LAATU -toimintajärjestelmän, jonka avulla hallitset helposti dokumentit, niiden versionhallinnan, arkistoinnin ja hyväksymismenettelyt sekä laatupoikkeamien käsittelyn. PKY-LAATU -toimintajärjestelmä toimii nettiselaimella ja on selkeä, opastava ja helposti käyttöönotettava.

4. Edullinen

Toimintajärjestelmän ei tarvitse maksaa maltaita. Laatujärjestelmä -projektia suunnitellessa yrityksen on hyvä arvioida projektia toiminnan kehittämisprojektina pitkällä tähtäimellä ja kun tämä otetaan huomioon niin investointi ei ole varmasti valtavan suuri. Itse toimintajärjestelmä eli alusta, jolle järjestelmä rakennetaan on varsin edullinen. Laatujärjestelmä -projektin kokonaisuuden hinnoitteleminen on taas aina riippuvainen asiakkaan tarpeesta eli millä tavalla ja millä resursseilla projekti on tarkoitus saattaa valmiiksi.

Image

PKY-LAATU
Kidekuja 2
88610 VUOKATTI

020 729 0600
toimisto@pkylaatu.fi
Y-tunnus: 1941371-0

suomen yrittajat logo

Image
Image
Image

TILAA LAATU -BLOGI