Uutiset

Avustusta ja rahoitusta häiriötilanteessa


Yrittäjä!

Nyt on hyvä mahdollisuus hakea avustusta ja rahoitusta yritystoiminnan tueksi joustavasti ja nopeasti.

Corona uutinen

Suomen valtio on päättänyt tukea suomalaisia yrityksiä tässä vaikeassa tilanteessa. Hallitus pyrkii eri toimenpiteilla turvaamaan yrityksien kannattavan toiminnan korona -kriisin jälkeen.

Rahoituksen avulla yritys voi kehittää uusia tuotteita tai toimintatapoja. Uusien tuoteinnovaatioiden ja tätä kautta liiketoimintastrategian päivittämisen lisäksi tämä voi olla myös tuotantoprosessien sekä ympäristöön ja henkilöstöön liityvien toimintatapojen kehittämistä. Laatujärjestelmä on erinomainen työkalu yritystoiminnan systemaattiseen kehittämiseen. PKY-LAATU on suomalainen laadunhallintaan erikoistunut yritys. Meillä on yli 20 vuoden kokemus yhteistyöstä PK-sektorin yritysten kanssa. Olemme aidosti joustava, asiantunteva ja käytännönläheinen kumppani.

Oheisen linkin kautta pääsette tutustumaan tarkemmin eri kokoisille yrityksille suunnattuun liiketoiminnan kehitysrahoitukseen ja avustukseen häiriötilanteessa.

https://tem.fi/koronavirus/toimintaohjeita-yrityksille?fbclid=IwAR3xS3l_4uyGXLNTqR-NRit87nfKnnyW0O9cTsT8yN06wow326zwC3mih54 

 

Uutiset

PKY-LAATU
Kidekuja 2
88610 VUOKATTI

020 729 0600
toimisto@pkylaatu.fi
Y-tunnus: 1941371-0

suomen yrittajat logo

Image
Image
Image

TILAA LAATU -BLOGI