Uutiset

PK-YRITYSTEN KEHITTÄMISHANKE KÄYNNISTYMÄSSÄ

SIEVIN TEOLLISUUSPUISTO OY, PKY-LAATU JA LEADER-RAHOITUS YHTEISTYÖHÖN

Pohjois-Pohjanmaalla ja Keski- Pohjanmaalla on käynnistymässä merkittävä pk-yritysten liiketoiminnan kehittämiseen tähtäävä hanke. Hankkeessa ovat mukana projektin vetäjänä toimiva Sievin Teollisuuspuisto sekä yhteistyökumppaneina PKY-LAATU ja Leader-rahoitus.

Sievin Teollisuuspuisto ja PKY-LAATU ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jonka myötä kehitetään ja lisätään yritysten markkinointitoimia ja kehitystyötä yrityksien sisällä.

Hankkeen käynnistänyt Sievin Teollisuuspuisto Oy on kehittänyt kehitys-, ympäristö- ja turvallisuus- hankeohjelman PK- ja mikro- yrityksille. Hankkeen tavoitteena on kehittää yleisesti yritystoimintaa, tukea johtamista, työllistää ja parantaa liiketoiminnan kannattavuutta. Yhteistyökumppaniksi on hankkeen kehitystyön aikana valikoitunut PKY-LAATU.  Sievin Teollisuuspuisto on hakenut tukirahoitusta Leader-rahoitukselta, jotta saadaan mahdollisimman kustannustehokas kehityshanke.

”Hankkeessa selvitetään PK- ja mikroyritysten kehityskohteet, tuotannon ohjauksen parantaminen ja virheiden vähentämisen tuotannossa ja/ tai tuotteissa. Poistetaan ja vähennetään tuotantoa hidastavat prosessit” kertoo Jarmo Pudas Sievin Teollisuuspuistosta.

Tällä hetkellä hankkeessa on menossa selvitysvaihe. Sievin yrityksille on lähetetty kysely, jolla on selvitetty yritysten liiketoiminnan kehittämiseen liittyviä tarpeita ja kiinnostusta Leader-rahoituksella käynnistettäviin yritysryhmähankkeisiin.

Leader- toiminnalla rahoitetaan paikallisia hankkeita ja kehitetään seutukunnan elinvoimaisuutta hankkeiden myötä esille tulleiden ideoiden ja tarpeiden pohjalta.

Sievin Teollisuuspuisto Oy on Sievin kunnan 100% omistama, vuonna 2000 perustettu yhtiö, joka hoitaa Sievin kunnan elinkeinopalveluja ja tarjoaa teollisuustoimitiloja yritysten käyttöön.

PKY-LAATU on valtakunnallisesti toimiva yritysten johtamiseen ja ohjelmistojen kehittämiseen sekä laatu-, ympäristö- sekä TTT-asioiden koulutus- ja konsultointi- palveluihin erikoistunut yritys.

PKY-LAATU- ohjelmistojen päätuote on netissä toimiva eSalkku, jolla voidaan mm. dokumentteja jakaa henkilöstölle ja sidosryhmille nopeasti ja vaivattomasti, käyttää ohjelmistoa ISO-standardeihin pohjautuvan laadunhallintajärjestelmän alustana ja luoda henkilökortistoja.

        tiedote kuva      

Lisätiedot:

Sievin Teollisuuspuisto: Jarmo Pudas Puh.044 4883 211

PKY- LAATU: Tuomas Sarjanoja Puh. 0400 – 587 512 ja

                      Ari Isohanni       Puh. 040 – 772 22 11

www.sievi.fi

www.pkylaatu.fi

www.leadersuomi.fi

Uutiset

PKY-LAATU
Kidekuja 2
88610 VUOKATTI

020 729 0600
toimisto@pkylaatu.fi
Y-tunnus: 1941371-0

suomen yrittajat logo

Image
Image
Image

TILAA LAATU -BLOGI