Uutiset

Uusi ulkoasu ja eSalkku

Uudet internet-sivut ja ulkoasumuutos

PKY-LAATU muuttuu uusiin väreihin. Muutoksella haemme raikkaampaa ja nykyaikaisempaa ilmettä sekä ennen kaikkea miellyttävämpää käyttökokemusta uusituilla internet-sivuilla ja PKY-LAATU -ohjelmistoissa. Uusittu internet-sivusto sekä uusitun ilmeen ohjelmistot julkaistaan 17.04.2019.

PKY-LAATU -ohjelmistot sisältävät paljon ohje- ja lomakemateriaalia. Materiaalit muuttuvat asteittain uudelle ilmeelle lähiaikoina.

Asiakkaillamme on logon käyttöoikeus ja uudet logot löytyvät uusituilta internetsivuiltamme alaosan valikosta painikkeesta Media. Pyynnöstä lähetämme uusittua materiaalia myös postissa tai sähköisesti.

Uuden ulkoasun julkistamisen jälkeen Finlog Audit Oy:n myöntämät Sertifikaatit painetaan uudella ilmeellä. Mikäli haluat saada voimassa olevan Sertifikaatin uudella ilmeellä, toimitamme sen pyynnöstä postissa tai sähköisesti. 

PKY LAATU sertifikaatti logo 9001 14001 45001

Uusi tuotenimi - eSalkku

PKY-LAATU -Intran uusi nimi on eSalkku. Jatkuvasti kehittynyt helppokäyttöinen tiedotus- ja dokumenttien hallintajärjestelmä eSalkku soveltuu laatu- ja ympäristöjärjestelmän rakentamiseen ja ylläpitoon. eSalkku on monikäyttöinen ja sitä käytetäänkin jo mm. kansainvälisen myyntiverkoston tiedottamis- ja ohjeistamiskanavana sekä taloyhtiön tiedottamis-, ohjeistus ja dokumentointijärjestelmänä.

Parhaillaan menossa olevassa tuotekehityshankkeessa eSalkkuun valmistellaan lisäominaisuuksia, joista tiedotamme myöhemmin lisää.

Lisätietoa

Veera Niskanen
veera.niskanen@pkylaatu.fi
040 718 6200

Uutiset

PKY-LAATU
Kidekuja 2
88610 VUOKATTI

020 729 0600
toimisto@pkylaatu.fi
Y-tunnus: 1941371-0

suomen yrittajat logo

Image
Image
Image

TILAA LAATU -BLOGI