Uutiset

Sertifioitu toimintajärjestelmä tukee Keskuspesulan kasvua

Kannuksen Keskuspesulalle on myönnetty sertifikaatti osoituksena siitä, että yrityksen toimintajärjestelmä täyttää ISO 9001-laatustandardin sekä ISO 14001-ympäristöstandardin vaatimukset. Sertifikaatti on näyttö laadusta ja se tukee Keskuspesulan kasvustrategian toteuttamista.

- Sertifikaatti on asiakkaillemme luotettava osoitus siitä, että Keskuspesula toimii järjestelmällisesti laatuun sekä ympäristöön liittyvissä asioissa, ja että olemme myös sitoutuneet jatkuvaan kehittämiseen, yrittäjät Kristiina ja Milko Liedes sanovat.

Joskus asiakkaat vaativat palveluntuottajiltaan sertifikaatteja, mutta Keskuspesulan tapauksessa yrittäjät tekivät itse aloitteen sertifioinnista. Yhtenä tärkeänä syynä oli Keskuspesulan voimakkaasti kasvuhakuinen strategia yrityksen tähdätessä alueellisesti uusille markkinoille.

- Sertifikaatti tuo lisää uskottavuutta meidän toimintaamme. Laatu ja järjestelmällisyys näkyvät positiivisesti asiakastyytyväisyydessä, mikä puolestaan parantaa Keskuspesulan kilpailukykyä, Liedekset kuvaavat sertifioidun toimintajärjestelmän hyötyjä.

- Uusasiakashankinta on yksi osa-alue, missä siitä on erityisen paljon etua. Kaikkinensa tämä on meille todella iso asia ja ajoitus sopiva siinäkin mielessä, että Keskuspesula täyttää ensi vuonna 40 vuotta.

Järjestelmällisyys yhdistää menestyjiä

Sertifikaatin on myöntänyt Finlog Audit Oy. Keskuspesulan asiantuntijatahona toimintajärjestelmää luotaessa toimi PKY-Laatu, jonka kehittämä ohjelmisto toimii laatu- ja ympäristöjärjestelmien alustana.

- Menestyviä yrityksiä yhdistää pääsääntöisesti järjestelmällisyys, koska yritykset ovat kuvanneet toimintansa, ja standardien pohjalta tehdyt järjestelmät tuovat niiden tekemiseen systemaattisuutta. Keskuspesulankin tapauksessa järjestelmät toimivat mainioina johtamisen ja kehittämisen apuvälineinä, PKY-Laadun koulutuspäällikkö Eino Simonen sanoo.

PKY-Laadun edustajana sertifikaatin luovuttanut Ari Isohanni kehuu Keskuspesulan oma-aloitteisuutta sertifioinnissa.

- Se on aina positiivista ja kertoo yhtiön aidosta halusta kehittää toimintaansa, kun aloite tulee yritykseltä itseltään. Toimintajärjestelmä on lisäksi rakennettu yrityksen näköiseksi, jolloin se tukee mahdollisimman hyvin Keskuspesulan toimintaa ja tavoitteita, Isohanni toteaa.

 Keskuspesula

Ari Isohanni (vas.) PKY-Laadun edustajana luovutti sertifikaatin Keskuspesulan Kristiina ja Milko Liedekselle.

Lisätiedot:

Kristiina Liedes, toimitusjohtaja
Kannuksen Keskuspesula Oy
puh. 040 571 8389
kristiina.liedes@keskuspesula.fi
www.keskuspesula.fi

Uutiset

PKY-LAATU
Kidekuja 2
88610 VUOKATTI

020 729 0600
toimisto@pkylaatu.fi
Y-tunnus: 1941371-0

suomen yrittajat logo

Image
Image
Image

TILAA LAATU -BLOGI