Uutiset

Pitkäaikainen kumppanimme Jussi Lukkari jää nyt eläkkeelle

Jussi Lukkari viettää tänään ansaitusti ensimmäistä eläkepäiväänsä. Jussi on ollut alusta lähtien mukana PKY-LAATU toiminnassa ja suunnitteli laatujärjestelmää yhdessä perustaja Matti Kilpeläisen kanssa jo syksyllä 1996. Nimen valinta tehtiin tähyten tulevaisuuteen. PKY-LAATU nimi kuvasti useampaakin yrityksen tarkoitusperää: pieni ja keskisuuri yritys, pieni kuljetusyritys ja pieni koneyritys – jälkimmäiset kun olivat yrityksen ensimmäisiä asiakasryhmiä.

”Mieleenpainuva muisto oli ensimmäisen version piirtäminen, joka tehtiin silloisten laatu- ja ympäristöstandardien mukaan. Myöhemmin, vuonna 2004, mukaan tuli myös työterveys ja turvallisuus -standardin mukainen järjestelmä erillisenä moduulina”. Senkin laatiminen tuotti suurta työn iloa, kuten myös havainto, että asiakkaat kokivat siitä hyötyä toiminnalleen, Jussi kertoo. 

jussi sisakuva 01

Vuonna 1997 ensimmäisen laatujärjestelmäversion valmistuttua kuvioihin astui 12 kuljetusalan yrityksen pilot-ryhmä, joka pääsi testaamaan laatujärjestelmää ensimmäisenä. Kokemukset olivat hyviä ja kannustivat kehittämään laatujärjestelmää yhä edelleen – kolmisenkymmentä vuotta myöhemmin PKY-LAATU laatujärjestelmää ovat hyödyntäneet monet sadat yritykset eri toimialoilta.

Jussi kertoo, että PKY-LAATU arvot olivat selkeitä heti alusta lähtien.

”Suunnitelmallisuus, järjestelmällisyys ja luotettavuus olivat – ovat edelleen - arvojemme ytimessä. Olemme halunneet aidosti auttaa yrityksiä kehittämään liiketoimintaansa kaikilla palveluillamme, kuten mm. ulkoisilla auditoinneilla ”, Jussi kertoo. Hän lisää, että asiakaslähtöinen työskentelytapa on vuosien varrella vienyt myös PKY-LAATU toimintaa paljon eteenpäin – on kehitytty yhdessä asiakkaiden kanssa ja organisaatiomme on osannut viedä kehitysehdotukset maaliin saakka.

Entä miksi eläkkeelle juuri nyt?

”Aika on nyt kypsä eläkkeelle jääntiin. Paljon olen ehtinyt työelämältä jo saada”, taustoittaa Jussi päätöstään eläkkeelle vetäytymiselle. Erityisiä suunnitelmia hän ei ole kasannut ensimmäisille eläkeläiskuukausilleen, mutta halkohommia on jo metsässä odottamassa. Liikunta on ollut Jussille tärkeää läpi elämän ja sitä hän aikoo jatkaa entiseen malliin puolisonsa kanssa. ”Hiihdetään, kävellään ja pian taas soudellaan! ”  

Toivotamme Jussille oikein rattoisia ja rentouttavia eläkepäiviä ja kiitämme häntä valtavan tärkeästä työpanoksesta PKY-LAATU -laatujärjestelmien parissa!

Uutiset

PKY-LAATU
Kidekuja 2
88610 VUOKATTI

020 729 0600
toimisto@pkylaatu.fi
Y-tunnus: 1941371-0

suomen yrittajat logo

Image
Image
Image

TILAA LAATU -BLOGI