Uutiset

Kokonaisvaltaisempi riskienhallinta asiakkaillemme yhteistyökumppanuuden avulla

Laatu, työturvallisuus – ja ympäristöjärjestelmät vaativat nykypäivänä yritykseltä hyvää riskienhallintaa. Vakuutukset ovat yksi riskienhallintakeinoista – vakuuttaminen on taloudellisen riskin jakamista toisen osapuolen kanssa.

Vakuutukset ovat kuitenkin monimutkaisia ja vaihtelevia sisällöiltään, korvauspiiriltään ja ehdoiltaan. Niihin liittyy erityisehtoja sekä suojeluohjeita. Lisäksi vakuutusten tulee olla oikein ja ajantasaisilla liiketoiminnan tiedoilla rakennettu, jotta ne korvaisivat yrityksessäsi sattuvia vahinkoja kuten odotat niiden korvaavan.

Mikä on vakuutusmeklari?

Vakuutusmeklari on vakuutusyhtiöistä riippumaton edunvalvojaroolissa toimiva vakuutusalan ja vakuutuslainsäädännön tunteva asiantuntija, joka edustaa aina asiakastaan.

Vakuutusmeklarin tehtävänä on varmistaa, että yrityksen vakuutusturva on rakennettu kunkin yrityksen toiminnan riskit, yrityksen riskienkantokyky- ja halu huomioiden ja pitää huolta, että vakuutukset ovat markkinahintaiset – ettet maksaisi liikaa vakuutuksistasi. Lisäksi vakuutusmeklari avustaa yritystä vahinkotilanteissa ja korvauspäätösten muutoksenhakutilanteissa.

Jotta sinun ei tarvitsisi opiskella vakuutusasioiden asiantuntijaksi – vaan voit keskittyä liiketoimintasi pyörittämiseen ja kehittämiseen, olemme solmineet yhteistyökumppanuuden vakuutusmeklaritoimisto Risk Linkin kanssa. Risk Link Oy on suomalainen, Brokerlink-brändin alla toimiva yritys, joka keskittyy kuljetus- ja logistiikan, rakennus- ja kunnossapitoalojen PK-yritysten vahinkovakuuttamiseen.

Yhteistyökumppanuuden tarjoamat lisäpalvelut asiakkaillemme

Brokerlinkiin kuuluva Risk Link Oy tarjoaa asiakkailleen vakuutusturvan auditointia, vakuutusten hoito- ja kilpailutuspalveluita sekä työterveyshuollon ja henkilöstön sairauskuluvakuutusten optimointipalveluita. PKY-LAATU-asiakkaat saavat vakuutusten hoitopalvelut kilpailukykyiseen hintaan.

PKY-LAATU kehittämään laadunhallintaohjelmistoon eSalkkuun voidaan tallentaa myös ajantasaisimmat vakuutusasiakirjanne, vakuutusluettelonne sekä ylläpitää vahinkotilastojanne – jolloin voimme myös seurata alle omavastuun jäävien vahinkojen kustannuksia.

Arvomme

Jaamme Risk Linkin kanssa yhteiset arvot. Pidämme ensisijaisen tärkeänä kykyä ja halua ymmärtää asiakkaidemme liiketoimintaa ja riskejä, sekä yhdessä kohdentaa vaikuttavia toimenpiteitä yrityksen kehittämiseksi ja riskienhallinnan tueksi.

Kumppanuutemme ei tarkoita asiakaslistojen myymistä, vaan kumppanuutemme perustuu asiakkaan – eli sinun yrityksesi tarpeen tunnistamiseen, sekä ohjaamista teille sopiviin palveluihin – jos näin itse haluatte.  Tulemme jatkossa kertomaan asiakasviestinnässämme Risk Linkin palveluista ja onnistumisista ja jos huomaamme, että voisitte hyötyä heidän palveluistaan, otamme asian puheeksi kanssasi.

Tästä voit tilata PKY-LAATU uutiskirjeen, joka julkaistaan kerran kuukaudessa. PKY-LAATU uutiskirje jakaa tietoa laadunhallintaan liittyvissä teemoissa.

Ota yhteyttä Janne Simolaan, jos haluat saada lisätietoa kumppanimme palveluista.

janne.simola@pkylaatu.fi | 044 988 4569

 Uutiset

PKY-LAATU
Kidekuja 2
88610 VUOKATTI

020 729 0600
toimisto@pkylaatu.fi
Y-tunnus: 1941371-0

suomen yrittajat logo

Image
Image
Image

TILAA LAATU -BLOGI