Uutiset

Toimitusjohtaja - Pasi Korhonen

Pasi Korhonen – vasen pakki ja Kajaanista

Tutustu PKY-LAATU toimitusjohtajaan Pasi Korhoseen

PKY-LAATU -toiminnan perusti aikoinaan Pasin eno Matti Kilpeläinen. Pasi tuli yritykseen töihin vuonna 2006, ja hänen tehtäviinsä kuului muun muassa laatujärjestelmän kehittäminen sekä logistiikka-alalla toimivan QTeam-verkoston kuljetusten ohjaus. Syksyllä 2014 Pasista tuli QTeam Systems Oy:n pääosakas ja sukupolvenvaihdos sai jatkoa syksyllä 2016, kun yhtiöön liittyi myös PKY-LAATU -toiminta.

Yrittäjyys tulee sukuvikana, sillä Pasin isoisä Väinö Kilpeläinen oli aikoinaan puunkuljetusalan yrittäjä. Myös vanhemmilla on ollut henkilöliikennealan yritys, jota Pasin veli nykyään jatkaa.

Kajaanin kotikonnuilta tiet ovat johtaneet Jyväskylään, jossa Pasi jo nuoruudessaan vietti vuosia opiskellessaan logistiikkainsinööriksi. Etätyökulttuurin nopea kehitys mahdollistaa nykyään työt mistä vain.

PKY-LAATU -kollega kommentoi Pasin olevan rauhallinen ja lehmänhermoinen sekä ironissävytteisen huumorintajun omaava. Kuunteleva ja työtovereitaan arvostava kuvaavat Pasia myös hyvin. ”Jäälle mentäessä Pasin kilpailuhenkisyys tulee hyvin esiin”, kollega naurahtaa.

Aktiivista tuotekehitystä

Pasin työtehtävät ovat hyvin monipuoliset. Hallinnollisten tehtävien lisäksi hän toimii aktiivisesti tuotekehityspuolella. Tuotteita kehitetään ja uusia ideoidaan jatkuvasti. Pasi tekee myös laatujärjestelmäkonsultointeja logistiikka-alan asiakasyrityksiin.

”Työssä palkitsevinta on räätälöidä asiakkaille sopivin kokonaisuus ja saada toteutuksesta hyvää palautetta”, Pasi kertoo. Jokaisen konsultoinnin, koulutuksen ja auditoinnin asiakastyytyväisyys mitataan. ”Pyrimme luonnollisesti jatkuvasti kehittämään myös omaa toimintaamme, joten haluamme kuunnella asiakkaitamme herkällä korvalla”.

PKY-LAATU -toiminnan lisäksi Pasin vastuulla ovat QTeam-verkoston vetäminen sekä vuonna 2020 yritykseen ostetun Kuljetusliike O Malinen Oy:n puunkuljetustoiminnan johtaminen.
”Vähitellen kasvua on tapahtunut. Sen on mahdollistanut henkilöstön sitoutuminen, vastuunotto ja kehittymishalu.”

PKY-LAATU on ketterä ja kustannustehokas toimija

”Tarjoamme pk-yrityksille helpon ja nopean tien laatujärjestelmätyöskentelyyn. Yritykset pystyvät eSalkku-järjestelmän avulla rakentamaan dokumentoinnin ja havaintokanavan tehokkaasti. Meiltä saa palveluita järjestelmän rakentamisesta auditointiin saakka”, Pasi kertoo. ”Asiakaslähtöisesti voimme tarjota koko paketin tai vain ne osat, joita asiakas kulloinkin tarvitsee.”

”Koska olemme pieni toimija, pystymme vastaamaan ketterästi ja joustavasti asiakkaan tarpeisiin. Lisäksi väittäisin, että pystymme tarjoamaan palveluitamme kustannustehokkaasti - edullisuus tulee viimeisen päälle hiotuista prosesseista”, Pasi jatkaa ja päättää: ”Tärkeässä roolissa ovat meidän kokeneet ja osaavat kouluttajat!”

 

Uutiset

PKY-LAATU
Kidekuja 2
88610 VUOKATTI

020 729 0600
toimisto@pkylaatu.fi
Y-tunnus: 1941371-0

suomen yrittajat logo

Image
Image
Image

TILAA LAATU -BLOGI