RALA Sertifikaatti

Rakentamisen laatu

RALA-sertifioinnin tarkoituksena on kehittää yritysten johtamisjärjestelmän tasoa, parantaa kilpailukykyä ja toiminnan laatua.

Jos olet hyvä rakennushommissa, mutta kynä ei aina löydy työkalupakistasi: ei huolta, me autamme sinua.

RALA-sertifiointi on rakennusalan yritykselle räätälöity puolueeton laadunhallinta, -ympäristö -tai turvallisuusjärjestelmän arviointimenettely. Sen tarkoituksena on kehittää yritysten johtamisjärjestelmän tasoa, parantaa kilpailukykyä ja toiminnan laatua.

Keskeistä RALA sertifikaatissa:

  1. Johtaminen ja kehittäminen
  2. Resurssit
  3. Tarjous-, sopimus- ja hankintatoiminta
  4. Projektitoiminta/ urakointi

Jos toimintasi liittyy rakennus- tai maanrakennusalaan ja haluat parantaa yrityksesi kilpailukykyä sekä olla mukana julkisissa kilpailutuksissa, niin RALA-sertifikaatti on juuri sinua varten. Voit olla rakentaja, rakennuttaja tai suunnittelija - RALA-sertifikaatista löytyy kaikille toimialoille soveltuva ratkaisu. Sinua saattaa kiinnostaa johtamisjärjestelmän kehittämisen lisäki myös ympäristö- ja turvallisuusjohtaminen − ne onnistuvat yhtä lailla. 

Avullamme varmistat RALA-arviointiprosessin kitkattoman etenemisen alusta loppuun saakka. Hyppäät vain kelkkaamme, ja hoidamme sinut voittajana maaliin. Olet silloin HILMAN kaveri ja täysillä mukana samassa sarjassa parhaimpien kilpailijoittesi kanssa. Sen jälkeen laatu ei ole sinulle haaste vaan mahdollisuus.

PKY-LAATU
Kidekuja 2
88610 VUOKATTI

020 729 0600
toimisto@pkylaatu.fi
Y-tunnus: 1941371-0

suomen yrittajat logo

Image
Image
Image