Yrityksen elintarvikelaatuvastaava -koulutus

Mitä laatuvastaava -koulutus on?

Elintarvikelaatuvastaava -koulutuksessa paneudutaan yrityksen laatujärjestelmään ja sen ylläpitämiseen sekä yrityksen toiminnan jatkuvaan parantamiseen. Laatujärjestelmän vaikuttavuuden kannalta on tärkeää, että työhön on osoitettu laatuvastaava. Standardit vaativat yritystä osoittamaan vastuuhenkilön, jolla on riittävä pätevyys elintarvikeprosessien vaarojen arviointiin. Vastuuhenkilö vastaa mm. siitä, että koko elintarviketurvallisuusryhmä saa riittävästi ajankohtaista koulutusta. Laatuvastaava -koulutus antaa työntekijälle valmiuden toimia yrityksen laatuvastaavana. Koulutus tapahtuu yrityksen omien lähtökohtien näkökulmista.

Kenelle laatuvastaava -koulutus on tarkoitettu?

Koulutus on tarkoitettu laatujärjestelmien kanssa työskenteleville henkilöille tai henkilöille, keiden työnkuva on laajentumassa laadunhallintaan. Koulutus on yrityskohtainen. Koulutukseen voi osallista kaksi henkilöä yrityksestä: laatuvastaa ja varahenkilö.

Koulutus tapahtuu Microsoft Teams - etäyhteyden avulla sovittuna ajankohtana. Koulutus kestää kokonaisuudessaan 3 päivää + itsenäiset tehtävät.

Koulutuksen tiedot

Kesto

3 päivää

Toteutus

Verkkokoulutuksena ja/tai paikan päällä yhdessä sovitun aikataulun mukaisesti

Ohjelma

klo 9.30 – 11.00:

  • HACCP suunnitelman kehittämisen mahdollisuudet

klo 11.30 – 13.00:

  • Tilojen pohjaratkaisut, laitteiston puhdistus ja kunnossapito
  • Organisaation vastuut ja valtuudet, koulutus, tietoisuus ja pätevyys
  • Sisäinen ja ulkoinen viestintä

klo 13.30 – 15.00:

  • Seuranta ja mittaus, analysointi ja arviointi
  • Päivän yhteenveto ja palaute

klo 9.30 – 11.00:

  • FSSC standardin rakenne
  • johtajuus, riskien ja mahdollisuuksien käsittely
  • Toiminta ja tukitoiminnot

klo 11.30 – 13.00:

  • Sisäisen auditoinnin mahdollisuudet
  • Sisäisen auditoinnin valmistelu, suoritus ja raportointi

klo 13.30 – 15.00:

    • Jatkuva parantaminen
      • Poikkeamat ja 5 kertaa miksi
      • Mittarit ja tavoitteet
    • Päivän yhteenveto ja palaute

klo 9.30 – 11.00:

  • BRC standardin rakenne

klo 11.30 – 13.00:

  • Väärennösten arviointi
  • Tuotesuojaus

klo 13.30 – 15.00:

  • Kysymykset ja keskeneräiset asiat. Henkilökohtaisen To Do -listan tekeminen
  • Yhteenveto, palaute, kurssin päätös
  • Kurssin suorittamisesta myönnetään todistus

Kiinnostuitko Yrityksen elintarvikelaatuvastaava -koulutuksesta?

Jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella asiantuntijallemme.

Voitte myös olla yhteydessä suoraan myyntiin.

janne simola pky laatuJanne Simola
Myynti ja markkinointi
044 988 4569
janne.simola@pkylaatu.fi

Ota yhteyttä

Voit jättää yhteydenottopyynnön lomakkeella asiantuntijallemme.

PKY-LAATU
Kidekuja 2
88610 VUOKATTI

020 729 0600
toimisto@pkylaatu.fi
Y-tunnus: 1941371-0