eSalkku

Monikäyttöinen dokumenttien hallinnan ja jakamisen työkalu. Voit helposti rakentaa laadunhallintajärjestelmän tai tiedonjakokanavan.

Yksi työkalu, monta käyttötarkoitusta

eSalkku on viestinnän ja dokumenttien hallintaohjelmisto. Se sopii moniin käyttötarkoituksiin kuten pk-yritysten laadunhallintajärjestelmän alustaksi tai ohjeiden, dokumenttien ja tiedotteiden jakamiseen henkilöstölle ja sidosryhmille.

Tapahtumat -osio mahdollistaa kätevästi asiakaspalautteen, poikkeamien, vaaratilanteiden ja kehittämisehdotusten keräämisen ja analysoinnin.

Käyttäminen

eSalkkua voidaan käyttää selaimella joko tietokoneella, tabletilla tai muulla mobiililaitteella. Käyttäminen on yksinkertaista ja selkeää. Osa eSalkun ominaisuuksista voidaan asentaa myös mobiililaitteelle.

Sopeutuu yritysten tarpeisiin

eSalkku sopii niin pienille kuin suurille yrityksille ja kaikille toimialoille. Ominaisuudet ovat valittavissa yrityksen tarpeiden tai kasvun mukaan:

Perustava Kattava
  • Viestintä
  • Dokumentit
  • Loki
  • Viestintä
  • Dokumentit
  • Loki
  • Tapahtumat*
  • Kortisto

*eSalkku mobiili (tapahtumat)

eSalkun yhteydessä toimiva mobiilisovellus, joka mahdollistaa tapahtumien helpon ja nopean kirjaamisen kaikilta päätelaitteilta.

s eSalkku pky laatu dokumenttien hallinta 2

Mobiiliversio on PWA-sovellus, joka asentuu niin puhelimeen kuin tietokoneellekin, siis laitteistosta riippumatta. Kaikki mobiiliversioon tallennetut tapahtumat tallentuvat myös eSalkkun tapahtumat-osioon.

Asiakaspalautteen, poikkeamien, vaaratilanteiden ja kehittämisehdotusten systemaattisella kirjaamisella ja käsittelyllä luodaan mahdollisuus kehittää toimintaa kaikilla osa-alueilla.

 

Kiinnostuitko eSalkusta?

Jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella asiantuntijallemme.

Voitte myös olla yhteydessä suoraan myyntiin.

janne simola pky laatuJanne Simola
Myynti ja markkinointi
044 988 4569
janne.simola@pkylaatu.fi

PKY-LAATU
Kidekuja 2
88610 VUOKATTI

020 729 0600
toimisto@pkylaatu.fi
Y-tunnus: 1941371-0