Laatuvastaavakoulutus suoraan yrityksen tarpeisiin.

PKY-LAATU -laatuasiantuntija Tiina Lehtosaari veti NordicThermo Transport Oy:lle neljän päivän laatuvastaavakuljetuksen. Koulutukseen osallistunut NordicThermo Transportin ympäristö- ja laatupäällikkö Teemu Siikaluoma piti kokonaisuutta selkeänä ja johdonmukaisena. ”Ripeässä tahdissa edettiin ja paljon saatiin asioita käytyä läpi”, kertoo Teemu.

NordicThermo Transport Oy tarjoaa laadukkaita kuljetuksia ympäri Skandinaviaa. Asiakaslähtöisenä ja ketteränä kuljetusyrityksenä se pystyy vastaamaan nopeasti asiakkaiden tarpeisiin joustavilla ja monipuolisilla ratkaisuilla. Yritys tarjoaa muun muassa lämpösäädeltyjä-, normaali rahti-, lääke- ja vaarallisten aineiden kuljetuksia.

Laatuvastaavakoulutuksessa käytiin läpi muun muassa sisäisen auditoinnin johdon katselmuksen perusteet, standardeja, prosessien mittaamista ja auditoinnin suunnittelua. Lisäksi koulutuksessa perehdyttiin havainnointikulttuurin luomiseen osana jatkuvaa parantamista. HOXi -havaintotyökalu on tähän oiva apu ja mahdollistaa kaikkien työntekijöiden osallistumisen laatutyöhön.

”Teimme yhdessä yritykselle kolmevuotissuunnitelman. Laatutyö on jatkuvaa kehittämistä ja oppiminen ei tavallaan koskaan lopu”, Tiina kertoo.

”Koulutus auttoi hahmottamaan prosesseja ja alati muuttuvien tilanteiden käsittelyä”, Teemu kertoo.

Laatuvastaava -koulutuksessa pääset suoraan laatutyön ytimeen. Opit laatujärjestelmästä ja sen ylläpitämisestä sekä yrityksen toiminnan jatkuvasta parantamisesta. Koulutus on yrityskohtainen ja siinä huomioidaan yrityksen omat lähtökohdat. Koulutukseen voi osallistua kaksi henkilöä yrityksestä: laatuvastaava ja varahenkilö. Etänä järjestettävä koulutus kestää 4−5 päivää riippuen läpi käytävien standardien määrästä.

 

PKY-LAATU
Kidekuja 2
88610 VUOKATTI

020 729 0600
toimisto@pkylaatu.fi
Y-tunnus: 1941371-0

suomen yrittajat logo

Image
Image
Image