Blogi

"Sponttaania ajankohtaisuutta, räväkkyyttä ja henkilökohtaisuutta" -edustaen jokaisen kirjoittajan omia henkilökohtaisia käsityksiä ja mielipiteitä.

Hyvää Uutta Vuotta 2018 kaikille tasapuolisesti!

Vuosi on vaihtunut ja ihmiset palailevat toivottavasti levänneinä kukin oman sorvinsa ääreen. PKY-LAATU juhlistaa alkanutta vuotta ja tuo valoa arjen harmauteen käynnistämällä nettisivuilla blogi-kirjoitusten sarjan.

Blogi ymmärretään yleisesti niin, että se on verkkosivu tai -sivusto, johon yksi tai useampi henkilö tuottaa ajankohtaista sisältöä suhteellisen säännöllisesti siten, että blogissa julkaistuja aineistoja (tekstit, kuvat, videot) voi kommentoida. PKY-LAATU- blogissa kommentointi ei ole pelkästään sallittua vaan se on suorastaan toivottua.

Sisältöä blogi-sivustolle tuottavat PKY-LAATU- henkilöstön lisäksi yhteistyökumppanimme. Blogin tyylille ominaisesti haemme jutuilla spontaania ajankohtaisuutta, räväkkyyttä ja henkilökohtaisuutta pyrkien jopa joskus provosoimaan lukijaa – luonnollisesti ketään loukkaamatta. Toki pyrimme keskittymään laatuasioihin mutta joskus jutut saattavat rönsyillä yleisimpiinkin aihealueisiin.

Julkaistu sisältö edustaa täysin jokaisen kirjoittajan omia henkilökohtaisia käsityksiä ja mielipiteitä.

Ei muuta kuin seuraamaan PKY-LAATU- blogia ja kirjoittelemaan sinne teräviä palautteita ja kommentteja!

- Eino Simonen

eino simonen pky laatu

Tilaa blogi

Antaisitko sähköpostiosoitteesi, kiitos
Valitse asemasi yrityksessäsi, kiitos.
Tämä kenttä on pakollinen.

Blogi-kirjoitukset

PKY-LAATU
Kidekuja 2
88610 VUOKATTI

020 729 0600
toimisto@pkylaatu.fi
Y-tunnus: 1941371-0

suomen yrittajat logo

Image
Image
Image

TILAA LAATU -BLOGI