Blogi

"Sponttaania ajankohtaisuutta, räväkkyyttä ja henkilökohtaisuutta" -edustaen jokaisen kirjoittajan omia henkilökohtaisia käsityksiä ja mielipiteitä.

Laatua, perkele!

 ”Meillä mitään laatuongelmia ole. Iät kaiket on tehty samalla tavalla eikä kukaan ole päässyt nenälle hyppimään. Kunhan nuo asiakkaat eivät olisi niin veemäisiä ja huonoja maksamaan. Kukahan niitä opettaisi vähän paremmille tavoille?”

”Onhan noita yhteydenottoja tullut asiakkailta. Puhuvat reklamaatioista ja yrittävät täytättää kaiken maailman papereita. Työntekijätkin ovat ihan hoomoilasina ja ihmettelevät tämmöistä touhua.”

”Muutama viikko sitten menetettiin iso tilaus, kun ei asiakkaan mielestä osattu toimittaa tarjouskilpailussa tarvittavia papereita. Dokumentteja vai miksi ne niitä sanoi? Kaikenlaista sitä maailmaan mahtuu. Kyselivät jostain laatujärjestelmästä ja standardeista, isot ihmiset. Anna mun kaikki kestää!”

”No nyt tuo naapurifirma vei taas meiltä yhden vakioasiakkaan. Olivat kuulemma ottaneet käyttöön jotain järjestelmiä. Mitähän ne niillä kuvittelee saavuttavansa? Kumma kun ei Suomessa enää pärjää tekemällä työnsä hyvin!”

 - Eino Simonen

eino simonen pky laatu

 

Tilaa blogi

Antaisitko sähköpostiosoitteesi, kiitos
Valitse asemasi yrityksessäsi, kiitos.
Tämä kenttä on pakollinen.

Blogi-kirjoitukset

PKY-LAATU
Kidekuja 2
88610 VUOKATTI

020 729 0600
toimisto@pkylaatu.fi
Y-tunnus: 1941371-0

suomen yrittajat logo

Image
Image
Image

TILAA LAATU -BLOGI