Blogi

"Sponttaania ajankohtaisuutta, räväkkyyttä ja henkilökohtaisuutta" -edustaen jokaisen kirjoittajan omia henkilökohtaisia käsityksiä ja mielipiteitä.

Uusi vuosi on aina täynnä mahdollisuuksia.

Se pitää sisällään muutoksen siemenen ja tunteen siitä, että kaiken voi aloittaa alusta tai ainakin asioita voi kehittää parempaan suuntaan. Toivon kaikille alkaneeseen vuoteen 2023 paljon onnistumisia ja ennen kaikkea iloa!

Viime vuonna usealla toimialalla toteutui erilaisia epätodennäköisinä pidettyjä ulkoisia uhkia. Inflaatio ja maailman tilanne vaikuttavat yrityksiin ja ihmisiin epävarmuutta luoden. Yritykset ja työyhteisöt, joissa viestintä on avointa ja keskustelukulttuuri kehittynyttä, pystyvät tukemaan ihmisten jaksamista ja selviävät kriiseistä paremmin.

PKY-LAATU tarjoaa mahdollisuuksia sekä työyhteisön että henkilöstön arjen kehittämiseen. Kehittämämme johtamisjärjestelmän alusta eSalkku on oiva työkalu organisaation sisäiseen viestintään. eSalkun tukena on HOXi-havaintotyökalu, joka mahdollistaa vaaratilanteiden ja kehitysedotusten helpon ja nopean kirjaamisen. Kuitenkin moni organisaatio pohtii, miten havaintojen tekeminen saadaan osaksi arjen tekemistä. Kaikki lähtee johdon sitoutumisesta. Johdon on vaadittava kirjaukset vaaratilanteista ja myös näytettävä esimerkkiä käsittelemällä tehdyt havainnot loppuun saakka - korjaavat toimenpiteet on siis toteutettava.

Jotta organisaation viestintä tulisi sujuvaksi osaksi arkea, julkaisemme alkuvuonna eSalkku-palveluun pikaviestintä-osion (HoxUp). Organisaatioilla on mahdollista siirtää yritystoimintaan liittyvä pikaviestintä turvalliselle ja kotimaiselle alustalle.

Kilpailu on kovaa ja asiakasvaatimusten täyttämiseksi yritysten on kehityttävä vuosi vuodelta. Laatutyö on jatkuvaa parantamista, ja sertifikaatti on markkinoille näyttö laadusta sekä vastuullisesta toiminnasta.

Menestystä tähän vuoteen!

Tilaa blogi

Antaisitko sähköpostiosoitteesi, kiitos
Valitse asemasi yrityksessäsi, kiitos.
Tämä kenttä on pakollinen.

Blogi-kirjoitukset

PKY-LAATU
Kidekuja 2
88610 VUOKATTI

020 729 0600
toimisto@pkylaatu.fi
Y-tunnus: 1941371-0

suomen yrittajat logo

Image
Image
Image

TILAA LAATU -BLOGI