Asiakaskokemuksia

Lue tyytyväisten asiakkaittemme kokemuksista laatujärjestelmästä sekä muista palveluistamme.

KaseNet Oy:lle sertifikaatti

KaseNet Oy:lle on myönnetty sertifikaatti osoituksena siitä, että yrityksen toimintajärjestelmä täyttää ISO 9001-laatustandardin vaatimukset.

Sertifikaatti on näyttö palvelun ja koko toiminnan laadusta. "Olemme sitoutuneet toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Sertifikaatti on asiakkaillemme ja kumppaneillemme osoitus siitä, että KaseNet Oy:n johtamisjärjestelmä toimii ja koko toiminnan laatua kehitetään ja mitataan, sanoo KaseNet Oy:n toimitusjohtaja Vesa Haapaniemi."

"Sertifikaatti tuo lisää uskottavuutta meidän toimintaamme ja antaa KaseNetille kilpailuetua haettaessa uusia asiakkaita ja uutta markkinaa, Haapaniemi toteaa."

Sertifikaatin on myöntänyt Finlog Audit Oy. KaseNet Oy:n asiantuntijatahona toimintajärjestelmää luotaessa toimi PKY-LAATU, jonka kehittämä ohjelmisto toimii laatu- ja ympäristöjärjestelmien alustana.

PKY-LAADUN edustajana sertifikaatin luovuttanut Ari Isohanni kehuu KaseNetin oma-aloitteisuutta sertifioinnissa ja heidän haluaan kehittää yritystä.

Toimintajärjestelmä laaditaan aina yrityksen itsensä näköiseksi, näin se palvelee parhaiten yritystä johtamisen ja kehittämisen apuvälineenä Isohanni toteaa.


Lisätietoja:

PKY-LAATU                             KaseNet Oy
Ari Isohanni                            Vesa Haapaniemi
040 772 2211                       044 562 9327
ari.isohanni@pkylaatu.fi      vesa.haapaniemi@kasenet.fi

 

Asiakaskokemuksia

PKY-LAATU
Kidekuja 2
88610 VUOKATTI

020 729 0600
toimisto@pkylaatu.fi
Y-tunnus: 1941371-0

suomen yrittajat logo

Image
Image
Image

TILAA LAATU -BLOGI