Asiakaskokemuksia

Lue tyytyväisten asiakkaittemme kokemuksista laatujärjestelmästä sekä muista palveluistamme.

RPK Rakennus Kemppainen Oy

Rakennustuoteasetus edellyttää laadunhallintaa

RPK Rakennus Kemppainen Oy on kajaanilainen rakennus- ja lvi-alan yritys, joka on rakentanut upean Kaukaveden vesiliikuntakeskuksen lisäksi asuintaloja, liikekiinteistöjä ja julkisia sekä teollisuusrakennuksia Kainuun alueelle vuosikymmenten ajan. Rakennusliikkeen liiketoimintaan kuuluu myös konepaja, jossa valmistetaan kantavia teräsrakenteita rakennuskohteisiin. EU:n rakennustuoteasetus edellyttää, että sen piirissä olevat rakennustuotteet on toteutettava eurooppalaisten standardien mukaisesti. Näitä standardeja on yli 400 ja niiden piirissä ovat muun muassa kantavat rakennusmateriaalit, ovet, ikkunat, kiviainekset, pitkät savupiiput ja rakennuslevyt.

PKY-LAATU on toiminut RPK Rakennus Kemppainen Oy:n kanssa yhteistyössä usean vuoden ajan. PKY-LAATU on tehnyt yritykselle ISO 9001-standardin mukaisen laatujärjestelmän, jonka on auditoinut Finlog Audit Oy.

Kantavia rakenteita valmistavalta konepajalta edellytetään standardin SFS EN 1090-1 mukaista laadunhallintajärjestelmää eli FPC–manuaalia. Konepajojen laadunhallinta edellyttää jatkuvaa laadun ylläpitoa ja valvontaa, jonka toimivuuden DEKRA Industrial Oy käy tarkastamassa määrävälein.

Antti Kemppainen RPK Rakennus Kemppainen Oy:stä toteaa, että PKY-LAATU on ollut hyvä kumppani. ”Yhteistyön hyvä puoli on ollut se, että olemme pystyneet puhumaan asioista niiden omilla nimillä. Laatuasioista saadaan helposti monimutkaista jargonia, mutta Pekka Ovaskan ja Finlog Audit Oy:n Jussi Lukkarin kanssa asiat ovat sujuneet joustavasti. Lisäksi PKY-LAATU on ollut apuna kolmen AMK- insinöörin lopputöiden tekemisessä järjestelmien rakentamisen yhteydessä, joten yhteistyö on toiminut hyvin myös koulutuksen ja kehittämisen näkökulmasta.”

Asiakaskokemuksia

PKY-LAATU
Kidekuja 2
88610 VUOKATTI

020 729 0600
toimisto@pkylaatu.fi
Y-tunnus: 1941371-0

suomen yrittajat logo

Image
Image
Image

TILAA LAATU -BLOGI