Asiakaskokemuksia

Lue tyytyväisten asiakkaittemme kokemuksista laatujärjestelmästä sekä muista palveluistamme.

Tuoretie Oy päivitti laatujärjestelmänsä

Tuoretie Oy on suomalainen elintarvikelogistiikan asiantuntija. Yrityksen palveluihin kuuluvat logistiikkatoiminnot elintarvikekuljetuksista alkutuotannon rehu- ja eläinkuljetuksiin sekä logistiikan sähköiset palvelut. Toiminta-alue kattaa kotimaan lisäksi Pohjoismaat ja Euroopan.

Tuoretiellä on ollut käytössä PKY-LAATU -alustalle rakennettu laatujärjestelmä vuodesta 2007. Järjestelmää on säännöllisesti ylläpidetty ja päivitetty aina standardien muuttuessa.

Tämän vuoden toukokuussa tehdyssä ulkoisessa auditoinnissa arvioitiin koko järjestelmä eli standardien ISO 9001: 2015 (laatu), ISO 14001:2015 (ympäristö) ja ISO 45001:2018 (työterveys ja -turvallisuus) vaatimusten mukaisuus. Erityistä huomiota kiinnitettiin uudistuneen ISO 45001:2018 standardin vaatimusten täyttymiseen. Arvioinnin perusteella Tuoretielle myönnettiin sertifikaatti koskien kaikkia kolmea järjestelmästandardia.

Laatujärjestelmän avulla Tuoretie kokee voivansa pitkäjänteisesti mitata, arvioida ja parantaa toimintaansa. Ulkoisen auditoinnin nähdään antavan järjestelmän kehittämiseen uusia näkökulmia ja toisaalta tuovan sparrausmahdollisuuden ulkopuolisen asiantuntijan kanssa esimerkiksi yrityksen strategisiin muutoksiin.

Tuoretie

Ulkoinen auditoija Jyrki Auvinen (vas.) luovutti sertifikaatin Tuoretien talouspäällikkö Satu Sinisalolle.

 

Asiakaskokemuksia

PKY-LAATU
Kidekuja 2
88610 VUOKATTI

020 729 0600
toimisto@pkylaatu.fi
Y-tunnus: 1941371-0

suomen yrittajat logo

Image
Image
Image

TILAA LAATU -BLOGI