Asiakaskokemuksia

Lue tyytyväisten asiakkaittemme kokemuksista laatujärjestelmästä sekä muista palveluistamme.

Pajalanmäen Kuljetus Oy:lle laatusertifikaatti

Pajalanmäen Kuljetus Oy on kaustislainen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen joustavia ja luotettavia kuljetuspalveluita Suomessa ja muualla Pohjoismaissa. Tänä vuonna 20 vuotta täyttävän yrityksen toiminnan avaintekijöitä ovat osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö, ajanmukainen kalusto sekä suorat asiakaskontaktit.

Toiminnan kehittämiseksi ja toimintatapojen yhtenäistämiseksi yrityksessä on rakennettu alkuvuoden 2019 aikana yhteistyössä PKY-LAADUn kanssa toimintajärjestelmä, joka sertifioitiin kesäkuussa. Ulkoisen auditoinnin tuloksena todettiin, että järjestelmä täyttää seuraavien johtamisjärjestelmästandardien vaatimukset:

  • ISO 9001:2015 laadunhallintajärjestelmästandardi
  • ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmästandardi
  • ISO 45001:2018 työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmästandardi

Toimintajärjestelmän sertifioinnilla Pajalanmäen Kuljetus haluaa osoittaa asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen sitoutumistaan jatkuvaan laadun, ympäristöasioiden sekä henkilöstön työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin kehittämiseen.

Laatujärjestelmän avulla arvioidaan ja kehitetään toimintaa kokonaisvaltaisesti ja siihen valituilla mittareilla yrityksessä seurataankin kustannustehokkuuden lisäksi muun muassa asiakastyytyväisyyttä, työntekijöiden viihtyvyyttä sekä kaluston ympäristövaikutuksia.

 

Lisätiedot:

Hanne Paavola

Pajalanmäen Kuljetus Oy

puh: 040 8305677

e-mail: hanne@pajalanmaenkuljetus.fi

www.pajalanmaenkuljetus.fi

 

Asiakaskokemuksia

PKY-LAATU
Kidekuja 2
88610 VUOKATTI

020 729 0600
toimisto@pkylaatu.fi
Y-tunnus: 1941371-0

suomen yrittajat logo

Image
Image
Image

TILAA LAATU -BLOGI