Asiakaskokemuksia

Lue tyytyväisten asiakkaittemme kokemuksista laatujärjestelmästä sekä muista palveluistamme.

Tikkurilan Romu

Laatujärjestelmä voidaan tehdä nopeastikin

Tikkurilan Romu Oy on Tuusulassa sijaitseva metallialan kierrätysyritys eli ”romis”, jonka liikevaihto on noin 15 miljoonaa euroa. Marraskuussa 2016 sille myönnettiin ISO 9001, ISO 14001 ja OHSAS 18001 laatuserfikaatit. Laadunhallintajärjestelmät rakennettiin PKY-LAATU –toimintajärjestelmän alustalle ja laatuasiantuntijana toimii Pekka Ovaska.

Tikkurilan Romu Oy:n toimitusjohtaja Sini Lökström on ollut erittäin tyytyväinen yhteistyöhön ja on sitä mieltä, että ilman Ovaskan apua laatujärjestelmien nopea rakentaminen olisi ollut mahdotonta.

”NESTE Oyj edellytti meiltä työterveys- ja turvallisuusjärjestelmää, jota ilman emme toimisi yrityksen purkutöiden toteuttajana Kilpilahden jalostamolla. Lisäksi käymme kansainvälistä romukauppaa ympäri maailmaa. ISO 9001 johtamisjärjestelmä ja ISO 14001 ympäristölaatujärjestelmä ovat tunnettuja ja arvostettuja standardeja. Ne avaavat meille ovia tehdä kauppaa niiden asiakkaiden kanssa, jotka arvostavat korkeaa sertifioitua laatua. Sen vuoksi meille oli luontevaa hankkia PKY-LAATU –toimintajärjestelmä. ”

”PKY-LAATU on osoittautunut erinomaiseksi yhteistyökumppaniksi niin alustan toimittajana kuin myös konsulttina. Saimme kolme vaativaa järjestelmää valmiiksi alle puolessa vuodessa, jota emme olisi keväällä vielä oikein uskoneet. Teemme jatkossakin yhteistyötä laatuasioissa Pekka Ovaskan kanssa! ”

Asiakaskokemuksia

PKY-LAATU
Kidekuja 2
88610 VUOKATTI

020 729 0600
toimisto@pkylaatu.fi
Y-tunnus: 1941371-0

suomen yrittajat logo

Image
Image
Image

TILAA LAATU -BLOGI