Asiakaskokemuksia

Lue tyytyväisten asiakkaittemme kokemuksista laatujärjestelmästä sekä muista palveluistamme.

Hoivakoti Majakalle laatusertifikaatti

Kajaanin Mamselli -liikelaitos

Mamselli hyödyntää toiminnassaan PKY-LAATU -Toimintajärjestelmää

Kajaanin Mamselli on Kajaanin kaupungin ateria- ja puhtaanapitopalveluja tuottava liikelaitos. Mamselli tarjoaa päivittäin 11 500 ateriaa ja pitää kiinteistöjä puhtaana 135 000 neliömetrin alueella. Mamsellissa työskentelee 220 vahvaa alan ammattilaista 85 eri toimipaikassa.

Herkkä toimiala edellyttää tuotantoprosessien tarkkaa hallintaa sekä toimintojen jatkuvaa seurantaa ja analysointia.

-Mamsellin käyttämä netissä toimiva PKY-LAATU -toimintajärjestelmä tukee erinomaisesti toimintaamme. Järjestelmäalustan toimittajana ja laatuasiantuntijana toiminut sotkamolainen PKY-LAATU on osoittautunut luotettavaksi ja päteväksi yhteistyökumppaniksi. Laatu-, ympäristö- ja turvallisuusasiat sisältyvät nykyisin luontevana osana organisaatiomme strategiseen suunnitteluun, kertoo Kajaanin Mamsellin johtaja Tuija Vuorinen.

Tehokas, organisaatiossa aidosti käyttöönotettu toiminta-järjestelmä tukee organisaation johtamista vapauttamalla johdon aikaa ja energiaa toiminnan kehittämisen ja suunnitteluun. Kajaanin Mamsellissa koetaan tärkeänä, että julkiset toimijat kehittävät omaa toimintaa standardien pohjalta yritysmaailman tavoin. Laatu- ja ympäristöjärjestelmän tukemana käytännön asiat sujuvat oikein ja ajallaan. PKY-LAATU -toimintajärjestelmä on rakenteeltaan helppokäyttöinen ja riittävän kattava.

-Uudistuneet laatu- ja ympäristöstandardit on otettu huomioon Mamsellin toiminta-järjestelmässä. Erityistä huomiota järjestelmässä on kiinnitetty laadun seurantaan. Pienetkin laatupoikkeamat kirjataan ja niihin reagoidaan nopeasti korjaavilla toimenpiteillä. Mamsellissa tämä toimintamalli tukee parhaiten pyrkimystämme jatkuvaan parantamiseen, Tuija Vuorinen toteaa.

PKY-LAATU -toimintajärjestelmä on käytössä reilusti yli neljässä sadassa eri toimialoilla toimivassa yrityksessä.

-Järjestelmän mahdollistamat säännölliset seurannat mahdollistavat prosessien ja toiminnan tarkan ohjaamisen ja kehittämisen, PKY-LAADUN koulutuspäällikkö Eino Simonen toteaa.

Lisätietoa www.kajaaninmamselli.fi

Kuvassa: Kajaanin Mamselli -liikelaitoksen johtaja Tuija Vuorinen

Asiakaskokemuksia

PKY-LAATU
Kidekuja 2
88610 VUOKATTI

020 729 0600
toimisto@pkylaatu.fi
Y-tunnus: 1941371-0

suomen yrittajat logo

Image
Image
Image

TILAA LAATU -BLOGI