Asiakaskokemuksia

Lue tyytyväisten asiakkaittemme kokemuksista laatujärjestelmästä sekä muista palveluistamme.

Hoivakoti Majakalle laatusertifikaatti

Hoivakoti Majakalle laatusertifikaatti

Hoivakoti Majakka on yksityisessä omistuksessa oleva perheyritys, jonka toiminta-ajatuksena on tarjota asumispalveluita sellaisille vanhuksille ja vammaisille, jotka eivät pärjää yksin kotona. Hoivapalvelujen ohella yritys tarjoaa asiakkailleen koti- ja ateriapalveluja. Finlog Audit Oy on myöntänyt Kokkolassa yli 20 vuotta toimineelle Hoivakoti Majakalle laatusertifikaatin 4.12.2017.

Sertifiointi vahvistaa Hoivakoti Majakan toiminnan täyttävän kaikkien kolmen keskeisen ISO -järjestelmästandardin(laatu, ympäristö sekä työterveys ja -turvallisuus) vaatimukset. Sertifiointi kattaa hoivapalvelut ja tehostetun palveluasumisen.

-Työn laatu hoivatyössä on meille aina ollut ensiarvoisen tärkeää. Laadun voi taata vain ammattitaitoinen, järjestelmällisesti toimiva ja motivoitunut henkilökunta, joka läsnäolollaan varmistaa avun hoivakodissa olevan aina lähellä, toteaa yrityksen laatutyöstä ja henkilöstöasioista vastaava Eemil Kellokoski.

-Meillä on pitkään ollut käytössä toimialallamme vaadittu omavalvontasuunnitelma, mutta halusimme edelleen kehittää laatujärjestelmän avulla toimintaamme ja sertifioinnin kautta saada työstämme ulkopuolisen asiantuntijan palautteen. Yhteistyökumppaniksi valitsimme PKY-LAADUN sen pitkän kokemuksen ja kehittyneen teknologian vuoksi. Lopputuloksena syntyneen järjestelmän avulle voimme pitkäjänteisesti mitata, arvioida ja parantaa toimintaamme, Eemil jatkaa.

Asiakaskokemuksia

PKY-LAATU
Kidekuja 2
88610 VUOKATTI

020 729 0600
toimisto@pkylaatu.fi
Y-tunnus: 1941371-0

suomen yrittajat logo

Image
Image
Image

TILAA LAATU -BLOGI