Asiakaskokemuksia

Lue tyytyväisten asiakkaittemme kokemuksista laatujärjestelmästä sekä muista palveluistamme.

AuraClean Oy - PKY-LAATU Asiakaskokemus

Laadunhallintajärjestelmän rakentaminen – helppoa ja kustannustehokasta - AuraClean Oy

AuraClean Oy on turkulainen vuonna 2021 toimintansa aloittanut kiinteistöjen ja teollisuuden vaativien puhdistusten ammattilainen.  AuraCleanin palveluvalikoimaan kuuluvat viemäreiden avaukset ja puhdistukset, suurtehoimuroinnit, korkeapainepesut ja kuivajääpuhallukset. Yritys toimii tällä hetkellä Turussa ja lähialueilla ja suunnittelee kasvua Varsinais-Suomen ulkopuolelle.

Yrityksen kasvaessa laadunhallintajärjestelmän rakentaminen tuli ajankohtaiseksi. Laadunhallintajärjestelmän lisäksi AuraClean saattoi samalla vaivalla kuntoon myös työterveys- ja turvallisuus- (TTT) sekä ympäristöjärjestelmän.

AuraCleanin hallituksen puheenjohtajalle Tuomo Niemiselle laatujärjestelmän rakentaminen oli jo entuudestaan tuttua hommaa. Silloisessa yrityksessä kumppaniksi laatujärjestelmän rakentamiseen valikoitui PKY-LAATU. Kaikki sujui hienosti ja mutkattomasti, joten kumppanin valinta oli Tuomon mielestä helppoa myös tällä kertaa.

”Kaikki on hyvin strukturoitua. Kattava mallidokumentaatio antaa hyvän pohjan laatujärjestelmälle ja pienellä työllä pääsee eteenpäin nopeasti ja kätevästi”, summaa Tuomo PKY-LAATU yhteistyön.

Hän korostaa, että ilman mallipohjia ja hyviä ohjeistuksia työmäärä olisi ollut huomattavasti suurempi. Pitkälle valmisteltu laadunhallintajärjestelmän käyttöönotto tarkoittaa siis myös säästettyä aikaa ja siten maltillisempia kustannuksia.

Tuomo nostaa esille myös PKY-LAATU kehittämän laadunhallintaohjelmiston eSalkun hyvät ominaisuudet. eSalkku toimii kätevänä alustana laadunhallintajärjestelmälle ja sieltä löytyy niin tehtävä- ja havaintotyökaluja kuin lomakkeita ja ohjeistuksia. Myös koulutuksia ja perehdytyksiä on hyvä hallinnoida eSalkun kautta.

”eSalkku ja koko laatujärjestelmän rakentaminen on mietitty yritykselle todella helpoksi”, Tuomo kertoo ja suosittelee PKY-LAATU palvelua ja eSalkku-ohjelmistoa lämpimästi muillekin. eSalkun avulla AuraClean on oivaltanut pystyvänsä tarjoamaan arjen työtä kehittäviä ratkaisuja myös asiakasyrityksilleen. Näin saadaan luotua myös huomattavia kustannussäästöjä.

Toimivat työkalut ja osaavat asiantuntijat helpottavat laadunhallintaa ja -kehittämistä – ja ennen kuin huomaatkaan, yrityksesi on laadun huipulla AuraCleanin tapaan!

 

Asiakaskokemuksia

PKY-LAATU
Kidekuja 2
88610 VUOKATTI

020 729 0600
toimisto@pkylaatu.fi
Y-tunnus: 1941371-0

suomen yrittajat logo

Image
Image
Image

TILAA LAATU -BLOGI