Asiakaskokemuksia

Lue tyytyväisten asiakkaittemme kokemuksista laatujärjestelmästä sekä muista palveluistamme.

Laatujärjestelmä kuntoon nopeasti ja helposti – VT & Kumpp. Construction Oy

Vuonna 2005 perustettu VT & Kumpp. Construction Oy on teollisuuden erikoispuhdistuksiin ja saneerauspurkuihin keskittynyt yritys. Yrityksen asiakaskuntaa ovat esimerkiksi teollisuusyritykset, satamat, laivat, tehtaat, lämpölaitokset ja öljynjalostamot. VT Construction toimii ympäri Suomen ja hoitaa työt nopealla aikataululla.

VT Constructionin toimialajohtaja Henrik Pietilä kertoo yrityksen asiakkaiden olevan pääosin isoja yrityksiä. Aloite sertifikaattien kuntoon saattamiseen tuli asiakaskunnalta – ja niinpä laatujärjestelmän rakentaminen aloitettiin viivytyksettä.

”PKY-LAATU -yhteystiedot löytyivät vaivattomasti netistä ja sain kotisivuilta vaikutelman helposta yhteistyökumppanista, jonka kanssa vältetään turhat byrokratiat. Ensi puhelusta lähtien hommat lähtivät luontevasti käyntiin”, selvittää Pietilä.

Laatujärjestelmän rakentaminen aloitettiin tapaamisella, jossa käytiin pintapuolisesti tuleva prosessi läpi. Asiantuntijaksi laatujärjestelmän rakentamiseen valikoitui laadun kehittämisestä pitkän kokemuksen omaava Pekka Ovaska, jonka kanssa keskusteluja jatkettiin etänä Teamsin välityksellä. Pekan opastuksella määritettiin auditoinnin aikataulu, jotta työlle saatiin luotua tavoitellut raamit.

”Aluksi pohditutti, tuleeko tästä raskas ja työläs pitkä prosessi, mutta ajatus muuttui nopeasti, kun Pekka selkeytti meille asioita. Hänen ammattitaidollaan ja suunnitelmallisuudellaan pääsimme hyvin käyntiin”, Pietilä sanoo.

Laatujärjestelmän alustaksi rakennettiin PKY-LAATU-ohjelmisto eSalkku. Pietilä kertoo, että tähän mennessä eSalkkua on hyödynnetty lähinnä koulutusten ja perehdytysten seurantaan. VT Constructionin toimialalla koulutusten voimassaolon merkitys korostuu, sillä ilman niitä työntekijöillä ei ole työmaille asiaa.

”Ehdottomasti suosittelen PKY-LAATUa. Mielestäni nopeus ja helppous ovat avainsanat, joihin voin helposti yhtyä. Etenimme aikataulussa loppuun saakka. Näkisin, että yhden sertifikaatin vaivalla saimme aikaiseksi kolme sertifikaattia. Tämä kuvastaa hyvin myös asiantuntijan ammattitaitoa”, Pietilä kertoo lopuksi.

Asiakaskokemuksia

PKY-LAATU
Kidekuja 2
88610 VUOKATTI

020 729 0600
toimisto@pkylaatu.fi
Y-tunnus: 1941371-0

suomen yrittajat logo

Image
Image
Image

TILAA LAATU -BLOGI