Asiakaskokemuksia

Lue tyytyväisten asiakkaittemme kokemuksista laatujärjestelmästä sekä muista palveluistamme.

Toimimme kansainvälisten laatustandardien mukaisesti

AQVA Finland Oy on kansainvälinen ja kasvava yritys, joka tuo innovatiiviset ja helppokäyttöiset vedensuodattamisen ratkaisut koteihin, mökeille, työpaikoille ja ravintoloihin.

AQVA:lla halu rakentaa laatujärjestelmä lähti yrityksen sisäisistä tavoitteista. Haluttiin osoittaa, että toimitaan kansainvälisten laatustandardien mukaisesti ja että omataan edellytykset jatkuvaan kehittämiseen ja asiakastyytyväisyyden parantamiseen.

Laatujärjestelmän rakentaminen alusta alkaen voi olla joskus työlästä, mutta toisaalta lopuksi se työ palkitaan varmasti. Niin kävi tässäkin tapauksessa. Ison pohjatyön päätteeksi AQVA Finland Oy:lle myönnettiin PKY-LAATU -sertifikaatti onnistuneen auditoinnin jälkeen. “Voidaan ajatella, että se on pelkkä plakaatti seinällä. Näin se ei ole, vaan kaikki työntekijät sitoutuvat laatujärjestelmän käyttämiseen”, kertoo AQVA Finland Oy:n toimitusjohtaja Juha Aalto.

eSalkku -ohjelmistosta on ollut hyötyä laatujärjestelmän käytäntöönpanossa ja se onkin otettu yrityksessä laajasti käyttöön työntekijöiden ja johdon keskuudessa.


AQVA Finland Oy
Juha Aalto
toimitusjohtaja

Asiakaskokemuksia

PKY-LAATU
Kidekuja 2
88610 VUOKATTI

020 729 0600
toimisto@pkylaatu.fi
Y-tunnus: 1941371-0

suomen yrittajat logo

Image
Image
Image

TILAA LAATU -BLOGI